bence en iyi ship klaroline ama harcandı..
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

sudemikaelson
Yorumlar (38)

Diziaddict
caroline ve Klaus kalbimde yara oldu geçmiyor ya of! En iyi çift onlardı. Delena'cıyım ama onlarında işlenişinden yüzde yüz memnun değilim. Bence stefan-katherine harikaydı ama olamadı. Stefan ve caroline tatlıydı ama olamadılar. Bonnie ve Enzo kalıyor işte en masum temiz ama onlarda harcandı. Matt ve rebekah istedim o da olmadı. Allah'ın belası aşk düşmanı senarist. kısaca leyla ile mecnun kavuşur bu dizideki insanlar kavuşamaz karşim.

@sudemikaelson
evet en iyi çift klaroline bunu birçok kez gösterdik anketlerdw hep delenayı geçtik hep tt olduk ödüllerimzi var ama Julie mal aşktan anlamıyor

Diziaddict
Yani ben Delena'nın büyüsüne aşırı inanan birisi olarak Kloroline ve Delena'yı hep bir gördüm aynı büyüye sahiptiler. Birbirlerinin iyi kötü özelliklerini dengeleyebiliyorlardı. Kloroline'ın da Delena gibi endgame olmasını isterdim. İkisini aynı anda sevebilenlerdenim.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Carrington babies
sawyer&kate, annalise&polis, hannibal&will, homelander&maeve, brett&reagan, corall&romeo, jiwoo&mujin, julia&dave, jim gordon&victor zsasz, klaus& careoline, Nathan&Eva, Barney&Robin, Fallon&Liam daha var da aklıma gelmedi

karayilanida
caroline ve enzo shiplemeden duramıyorum ama arkadaş olarak mı yoksa sevgili olarak mı shipliyorum bilmiyorum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@klausdelisi85
en iyi ship klaroline klaus un caroline bakışı insanın kalbini eritiyo zaten çok uyumlulardı ama cidden harcandı